Faroth HERO
Poeet p?íspivku : 139 Age : 38 Registration date : 27. 06. 08
| Předmět: Re: Další úvaha, tentokrát o daních, suportech a klanu vůbec Sat Oct 18, 2008 12:52 pm | |
| - SmajdalfSK napsal:
- Faroth napsal:
- elfhelm napsal:
- nereknes si mi na vt tak se nediv ze te nikam nevemu to plati pro vsecky a kdyz se zeptam jestli je tu suport a on se neozve taky jeho chyba a nejradsi mam kdyz nekde sme a on si suport rekne ze ma malo expu tak jde jinam......
Jo,jasně, všechno je moje vina Jinak pro Elfa a jemu podobné: Ano,nejednoduší řešení problému je popřít jeho existenci. Žel většinou to nebývá řešení nejefektivnější. jediny do ma problem si ty lebo nesces expit asi tak ja som ta osobne videl v hre cca tak 5x maximalne zatial co elfa som videl nespocet x cize z toho vypliva ze bud malo hras alebo seres na to ! Mě je dost těžké opravdu nasrat, ale vám se to povedlo, tak se můžete poplácat po rameni, jací ste borci a POLIPTE MI PRDEL! | |
|
Dwin Subclass
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 26. 06. 08
| Předmět: Re: Další úvaha, tentokrát o daních, suportech a klanu vůbec Sun Oct 19, 2008 11:04 am | |
| Faro neblbni .... ja te vemu expit np az te dozenu . | |
|
Nemesiss Admin
Poeet p?íspivku : 148 Age : 34 Registration date : 08. 03. 08
| Předmět: Re: Další úvaha, tentokrát o daních, suportech a klanu vůbec Sun Oct 19, 2008 1:23 pm | |
| ja si ta tez vezmem kazdy char ktory to za seba fakt poriadne vie a vie tolko o ostatnych charoch tolko co ty sa hodi je skoda stracat takych ludi... | |
|
Garon HERO
Poeet p?íspivku : 147 Age : 36 Registration date : 13. 06. 08
| Předmět: Re: Další úvaha, tentokrát o daních, suportech a klanu vůbec Sun Oct 19, 2008 2:41 pm | |
| dwine nic takoveho ty budes expit se mnou | |
|
brzda First Class Transfer
Poeet p?íspivku : 41 Age : 34 Registration date : 28. 07. 08
| Předmět: re Sun Oct 19, 2008 5:23 pm | |
| pockat pockat na dwina cekam ja az me dozene lvlem | |
|
Nemesiss Admin
Poeet p?íspivku : 148 Age : 34 Registration date : 08. 03. 08
| Předmět: Re: Další úvaha, tentokrát o daních, suportech a klanu vůbec Sun Oct 19, 2008 6:04 pm | |
| HH viete co vezmem si ho ja a aspon sa nemusim bat ze chcipnem pri stunu | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Další úvaha, tentokrát o daních, suportech a klanu vůbec | |
| |
|