| New server | |
|
+9Deep garetjax Pandora Dwin polin brzda Dragulian Garon Faroth 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Faroth HERO
Poeet p?íspivku : 139 Age : 38 Registration date : 27. 06. 08
| Předmět: New server Mon Sep 15, 2008 7:35 pm | |
| takže kam se chtete přesunout? a za co chcete hrát? Já bych nějaký nový server moižná aj skusil, a asi bych hrál WC | |
|
| |
Garon HERO
Poeet p?íspivku : 147 Age : 36 Registration date : 13. 06. 08
| Předmět: Re: New server Mon Sep 15, 2008 10:15 pm | |
| nvm mozno byh taky sel, co tu sam, mi se teda komunita na czg nelibila/nelibi. ale jel bych urcite neco jineho nez BD, mozno bishe toho bych si rad zahral | |
|
| |
Faroth HERO
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 12:08 am | |
| hm, tak sem chtěl škusit ten nový server, jenže když ztáhnu ten updater, rozbalím ho do složky lineage II a spustím, tak mi to hodí "sory, the index file for update failed to dowload"...no jelikož k tomu není žádné readme, na stránkách nic není(ikdyž mě na ně odkazují), na foru nic není...tak nevim no | |
|
| |
Dragulian Novice
Poeet p?íspivku : 15 Registration date : 11. 06. 08
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 2:04 am | |
| Nejde se me pripojit..trochu to popíšu. Mám nove naisntalovanou lajnu. smazal jsem vsechno ze systemu a vlozil jsem pimuv system co me poslal s kterym hraje. login i heslo je spravny a nelognu se proste nikam se nedostanuani do nejaky nabidky kde by byl videt ping servru. Pokud 2x kliknu na ten soubor se zemekouli a chci dat next hodi to tuhle chybu: Download failed, pleas selecet another server to retry or contact the software provider. Oba dva soubory jsem mel u sebe i primo kde mam nainstaovanou LA2. Skousel jsem i vypnout firewall a nic. Nechapu co s tim kua | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 8:06 am | |
| |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 10:35 am | |
| |
|
| |
Dragulian Novice
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 10:43 am | |
| | |
|
| |
Faroth HERO
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 2:44 pm | |
| No takže sem zkusel odinstalovat l2, znovu nainstalovat, updater nefunguje. Skusil sem vypnout firewall-nepomohlo.Skoušel sem to spustit přes školní sít a taky to nefungovalo, takže mě nenapadá v čem je cbyba. Skuste mi někdo poslat váš systém pls, bud na email: filzak@email.cz a nebo na icq 291090172. Díky této komplikaci asi neudu schopen do 20.9. odevzdat 1,5M, za což se předem omlouvám. | |
|
| |
brzda First Class Transfer
Poeet p?íspivku : 41 Age : 34 Registration date : 28. 07. 08
| Předmět: re Tue Sep 16, 2008 3:59 pm | |
| kdyztak to zkusime domluvit na VT jinak, postup /// ten patch rozbalit do slozky lineage(jsou to dva soubory/ jeden exe a druhej nejaka pripona) a spustit pak to exe /// a pak uz jen ze systemu to spustit a GO | |
|
| |
Faroth HERO
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 5:16 pm | |
| - brzda napsal:
- kdyztak to zkusime domluvit na VT jinak, postup /// ten patch rozbalit do slozky lineage(jsou to dva soubory/ jeden exe a druhej nejaka pripona) a spustit pak to exe /// a pak uz jen ze systemu to spustit a GO
to chápu, mám ve složce lineage II oba dva soubory, spustím zeměkouli a hodí to error. | |
|
| |
Garon HERO
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 6:05 pm | |
| drag mel ten samy problem ale dneska uz byl ve hre tak by sem mohl hodit navod | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 8:06 pm | |
| SERTE N ALOL SRVERY a PODTE OWNIT DARK ELMORE :DDD snasim slozenim 40 aktiv lidi tam sme do mesice UBER KILLERS...proste srat na vybavu a to ze tam mas vsechno za mesic...jde o to tma nasrat ty decka !!!!!!!! :_D troufam si rict ze esli tam pude klan vlci tak za mesic az dva je aden nas:) a vyfouknem ho tem lamkam ch tam hraji haaafo dlouho. |
|
| |
Faroth HERO
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 8:19 pm | |
| - Syfilis napsal:
- SERTE N ALOL SRVERY a PODTE OWNIT DARK ELMORE :DDD snasim slozenim 40 aktiv lidi tam sme do mesice UBER KILLERS...proste srat na vybavu a to ze tam mas vsechno za mesic...jde o to tma nasrat ty decka !!!!!!!! :_D
troufam si rict ze esli tam pude klan vlci tak za mesic az dva je aden nas:) a vyfouknem ho tem lamkam ch tam hraji haaafo dlouho. na HR nejdu | |
|
| |
polin Novice
Poeet p?íspivku : 13 Registration date : 24. 08. 08
| |
| |
Dwin Subclass
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 26. 06. 08
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 10:04 pm | |
| Vyberte treba nakej zahranicni servr ... aspon bude sranda | |
|
| |
Faroth HERO
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 10:34 pm | |
| - polin napsal:
- Faroth napsal:
- Syfilis napsal:
- SERTE N ALOL SRVERY a PODTE OWNIT DARK ELMORE :DDD snasim slozenim 40 aktiv lidi tam sme do mesice UBER KILLERS...proste srat na vybavu a to ze tam mas vsechno za mesic...jde o to tma nasrat ty decka !!!!!!!! :_D
troufam si rict ze esli tam pude klan vlci tak za mesic az dva je aden nas:) a vyfouknem ho tem lamkam ch tam hraji haaafo dlouho. na HR nejdu a na donate server jdes? pokud sem to dobře pochopil tak za donate tam máš akorát druhý přestup a kytičku do vlasů, to zaprvé, zadruhé zatím to vypadá že pudu tak akorát do prdele. BTW ten server kam šli je zahraniční dwine | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: New server Tue Sep 16, 2008 11:37 pm | |
| podte na supreme alias azure |
|
| |
Dragulian Novice
| Předmět: Re: New server Wed Sep 17, 2008 1:33 am | |
| JJ měl jsem ten samej problém, ale ráno zapnu kompa nainstaluju znova LA2, pak ty dva soubory prekopcim do la2 , 2x klik na tu zemekouli a dám next a ono to najednou funguje, pak už jsem jen pres systém zapnul hru a pohoda. | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: New server Wed Sep 17, 2008 2:15 am | |
| Ja se po mensich obtizich dostal na ten lonelyadena...vim ze uz ho mate vybrany atd neco rozjeteho ale furt mi neni jasne proc lezt na "pro me neznamy" server kdyz u sousedu otviraji novy server o tom samem ratu taktez mezinarodni ktery spustili tusim dnes nebo v minulych dnech..maj tam asi 5 serveru ruznych rate a ted odstartovali novy 5x nevim presne na tech strankach to tam je..ted bylo na tom nizkem rate onlnie 2400 lidi ze zacatku..a dalsich 2000 se snazi logovat:) ty prvni dny je to zahul no vsechny klany nadrzene:) http://www.l2dex.eu tady je web..mohli by sme a ten 5x bo je novoucky..ale ten 9x je taky fajn akorat, ze uz bezi dlouho.... * ROXY: XP: 5x * SP: 5x * ADENA: 5x * QUEST ADENA: 5x * SEALSTONE : 5x * ADENA DROP RATE: 70% * DROP: 5x * SPOIL: 5x * WRATH: XP: 9x * SP: 9x * ADENA: 9x * QUEST ADENA: 10x * SEALSTONE : 9x * ADENA DROP RATE: 90% * DROP: 9x * SPOIL: 9x https://www.youtube.com/watch?v=5eBCo2hGwyU xD |
|
| |
Dwin Subclass
| Předmět: Re: New server Wed Sep 17, 2008 9:24 am | |
| Sife vyber servr a rozjedem naky pvp chary a zacnem to ownit | |
|
| |
Pandora Lama
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 29. 07. 08
| Předmět: Re: New server Wed Sep 17, 2008 10:16 am | |
| tak server uz byl vybran,klan zalozen, tusim ze uz je vytazen na lvl 2-3, prvni lidi zacinaj po prvnim dnu delat druhe prestupy, vcera padlo dost low RB, znepratelili sme si uz nejsilnejsi klan ktery tam hraje :] takze o PvP nebude nouze myslim :] , 500+ lidi, max lvl 70 myslim, skladame adeny na CH 50-60M by snad melo byt pokupe za dva tri dny takze CH taky bude brzy | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: . Wed Sep 17, 2008 12:11 pm | |
| Myslím že dohady o jiným serveru sou už zbytečný když nás nějakých 30-40 už hraje na adenu |
|
| |
Garon HERO
| Předmět: Re: New server Wed Sep 17, 2008 12:42 pm | |
| kknd na L2dex nejdu, nemam naladu potkavat ty same kokoty co na CZG + ted uz toliko casu jako pres leto urcite mit nebudu a myslim ze nejsem sam... a pri 5K lidech + to by sme si moc nezahrali... ti co tam chcou neco dokazat u toho musi sedet fak 24hodin a vic dene | |
|
| |
Faroth HERO
| Předmět: Re: New server Wed Sep 17, 2008 1:42 pm | |
| No já nevim, jestli vůbec má cenu na ten aden lozit, bo jestli ho vůbec rozjedu (ano, přeinstalaci l2 sem zkoušel a bez výsledku) tak ostatní budou mít náskok tak 60 lvlu a expit WC na solo se mi nechce...vlastně mě se nechce expit na solo nic btw ten l2dex to bude něco jak supreme ne? šíleně lidí, lagy jak kráva a pokud se budeš chtít domluvit tak se budeš muset naučit polsky, německy a malajsky. | |
|
| |
Dwin Subclass
| Předmět: Re: New server Wed Sep 17, 2008 6:31 pm | |
| No tak na ten aden za vama urco pudu a pojedu zas nakej support pac me nebavi mlatit . Jestli chybi nakej char toho zamereni rad se ho ujmu ... staci napsat . Stahnu znova IL a snad mi to pude no | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: New server | |
| |
|
| |
| New server | |
|