Ještě můžu slipknot nebo soil...jen už se mi nechce hledat :-P
garetjax Novice
Poeet p?íspivku : 20 Age : 36 Registration date : 15. 06. 08
Předmět: Re: Tue Jul 01, 2008 10:20 am
Saffk napsal:
Joo můj styll je HipHop presne ten co hejbe světem a ne METAL :-! Hip Hop je IN ! metal zachvili zmizi jak plyn :-P
Metal-Muzika pro negramotny co se radi koukaj jak nekdo zamerne zvraci do mikrofonu a říká tomu "HUDBA"
Hip-Hop - neustale se opakujici tuctove zvuky s kecanou rymovackou doprovazene machanim rukou pokyvovani hlavou sem tam.
A ted vazne, kterou z predchozich metalovych ukazek sis pustil, a muzes o ni rict, ze se v ni zvraci do mikrofonu ? Napoveda: ani v jedne. Bliti se objevuje jen v nekterych stylech metalu, ale ty tady nikdo neprosazuje, tak nehazej vsechny do jednoho pytle. Kdyz uz chces kritizovat, tak bys aspon mel neco vedet o tom co kritizujes....
Anonymní Anonymní
Předmět: Re: Co poslouchas Tue Jul 01, 2008 1:52 pm
NEJLEPCI JE DNB TEKK SYSTEM A HOUSE :D
Anonymní Anonymní
Předmět: Re: Co poslouchas Fri Jul 04, 2008 5:59 am
garetjax napsal:
Saffk napsal:
Joo můj styll je HipHop presne ten co hejbe světem a ne METAL :-! Hip Hop je IN ! metal zachvili zmizi jak plyn :-P
Metal-Muzika pro negramotny co se radi koukaj jak nekdo zamerne zvraci do mikrofonu a říká tomu "HUDBA"
Hip-Hop - neustale se opakujici tuctove zvuky s kecanou rymovackou doprovazene machanim rukou pokyvovani hlavou sem tam.
A ted vazne, kterou z predchozich metalovych ukazek sis pustil, a muzes o ni rict, ze se v ni zvraci do mikrofonu ? Napoveda: ani v jedne. Bliti se objevuje jen v nekterych stylech metalu, ale ty tady nikdo neprosazuje, tak nehazej vsechny do jednoho pytle. Kdyz uz chces kritizovat, tak bys aspon mel neco vedet o tom co kritizujes....
Poslouchal sem metal asi 3 roky jel sem ve slipknotech , Kornech, Sepulture, Soulfly, Stone Sour atd .... ale fakt ... to je hudba ktera mi nesedla :-D od ty doby co sem vydel na videu jak ze slipknotu otevrel nejakou flasku s nejakym 14dni mrtvim zviretem na stagy a cela predni rada se poblila a na to zacla jeste vic rvat .... :-D tak nevim radsi si poslechnu hip hop :-D
Jo a jeste stim pokyvovanim hlavy ? :-D v metalu a punku si skoro utrhnes hlavu :-D
garetjax Novice
Poeet p?íspivku : 20 Age : 36 Registration date : 15. 06. 08
Předmět: Re: Co poslouchas Fri Jul 04, 2008 9:35 am
Saffk napsal:
Poslouchal sem metal asi 3 roky jel sem ve slipknotech , Kornech, Sepulture, Soulfly, Stone Sour atd .... ale fakt ... to je hudba ktera mi nesedla :-D od ty doby co sem vydel na videu jak ze slipknotu otevrel nejakou flasku s nejakym 14dni mrtvim zviretem na stagy a cela predni rada se poblila a na to zacla jeste vic rvat .... :-D tak nevim radsi si poslechnu hip hop :-D
Jo a jeste stim pokyvovanim hlavy ? :-D v metalu a punku si skoro utrhnes hlavu :-D
nj, tak pokud beres ty skupiny cos vyjmenoval jako zaklad metalu, tak se ani nedivim, ze se ti nelibi me se z techto skupin taky ani jedna nelibi, ale posloucham metal. Jak uz jsem psal, nesmis hazet vsechny do jednoho pytle
Garon HERO
Poeet p?íspivku : 147 Age : 36 Registration date : 13. 06. 08
Předmět: Re: Co poslouchas Sat Jul 05, 2008 3:54 pm
Saffk napsal:
Ja to měl naopak ja poslouchal hip hop asi tři roky a pak sem přešel k metalu death/doom a podobné styly metalu se mi absolutně nelíbí. Ale co si kdo poslouchá je koneckonců jeho věc když se někomu líbí kely family tak proč ne
Garon HERO
Poeet p?íspivku : 147 Age : 36 Registration date : 13. 06. 08
Předmět: Re: Co poslouchas Sat Jul 05, 2008 6:14 pm
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 26. 06. 08
Předmět: Re: Co poslouchas Sat Jul 26, 2008 2:52 pm
Systemy, LInkiny, Korny, Kabáty, Edguy, Nightwish, Rammstein .... ale jinak skoro vsechno co se da povazovat za hudbu (tzn. ne Hip-hop, techno a podobny sracky).
Anonymní Anonymní
Předmět: Re: Co poslouchas Tue Jul 29, 2008 11:46 am