Deep Administrator
Poeet p?íspivku : 97 Age : 34 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: Pravidla při odevzdávání daní pro C6 interlude Sun Jun 22, 2008 11:25 pm | |
| 1) Daně se budou odevzdávat pouze mě (GLOBAL, DEEP) 2) Mezi daně nebudu započítávat to, co kdo dá dobrovolně do CWH 3) Daně se týkají všech charů (BUFFERI (ee,se,pp,ol,wc), HEALEŘI (bishop popř. i jiní), LUKAŘI (hawkeye,silver a phantom ranger), DÝKAŘI (treasure hunter,plains a abbys walker), TANCI (da, paladin,temple knight, shillien knight),MÁGOVÉ (nekro, sorcka, warlock, sps, elven summoner, sh ,phantom summoner),OSTATNÍ FIGHTEŘI (tyrant, destroyer, warsmith, bounty hunter) 4) Od každého z vás co jste přítomni v klanu VLCI, při každém výběru daní budu požadovat částku 2,000,000 aden 5) Každý z vás je povinen napsat do absence omluvu, od kdy do kdy tu nebude. 6) Upozorňuji, že vy, co se neomluvíte,tak vám může hrozit že vás pro neaktivitu vyloučíme z klanu (netýká se těch co mají postavu v akademii na Reputační body) 7) Daně budu vybírat již v něděli (pondělí), 8 ) při otázkách ohledně daní ne soukromou zprávu odpovím, pokud nemluvite na VT... 9) jakmile se lognu do hry, nedele a pondeli tak ihned prijdete do CH a odevzdate mi prislusne dane...nebudu to vypisovat milionkrat... 10) Prosim vás, to že jsem na VT neznamená že mi řeknete že dáváte daně do CWH, pokud je nemáte zaplacené. Za daně budu považovat pouze to, co projde přezemě. To by jste mi pak mohli říkat všichni, já dal daně rovnou do CWH. Takže co neprojde přeze mě, tak jako daně neuznám!!!!!
Upravila Deep
Naposledy upravil Deep/Sorinka dne Mon Oct 06, 2008 12:58 pm, celkově upraveno 3 krát | |
|