| Ohledne Enemy | |
|
+4Saly Nemesiss Pandora elfhelm 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
elfhelm Third Class Transfer
Poeet p?íspivku : 73 Age : 36 Registration date : 29. 05. 08
| Předmět: Ohledne Enemy Tue Nov 25, 2008 2:40 am | |
| Tak se stalo to na co sme dlouho jen cekali,enemy se vzchopili a dali se dokupy......vcera sjeli Sub RB az na golkondu kterou jsme jim v 6ti lidech zabranili a tezce zato zaplatili.
Do tydne ji ale sjedou uz to nebude trvat dlouho a budou mit taky subky,takze to chce lidi zamakat,soustredit se na klan a ne na sebe a dat se poradne dohromady.(hlavne teda prestat srat pimka....uz ma malo zilek:P) | |
|
| |
Pandora Lama
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 29. 07. 08
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Tue Nov 25, 2008 2:05 pm | |
| jen pak bude treba hlidat oly a posilat tam jen ty chary co budou farmit body, dost enemy ma na primaru magy tak to az tak spatne nebude na farmeni bodu, ale zase bude treba abychom i u nas ty magy meli nobly protoze jinak jim nezabrnime aby byly hera | |
|
| |
Nemesiss Admin
Poeet p?íspivku : 148 Age : 34 Registration date : 08. 03. 08
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Tue Nov 25, 2008 5:01 pm | |
| tento mesiac na hera nemaju sancu.... ale zacnite uvazovat realisticky lognem sa na VT a je nas tam? o 15:00 3 ludia? co sa deje? kde su setci? chcete mi tvrdit ze ste sa vsetci vratili na "uzasny" CZG ktory ste setci zavrhli? alebo co sa vobec deje? ma to vobec zmysel? | |
|
| |
Saly Nobless
Poeet p?íspivku : 108 Age : 40 Registration date : 03. 08. 08
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Tue Nov 25, 2008 8:31 pm | |
| - Nemesiss napsal:
- tento mesiac na hera nemaju sancu.... ale zacnite uvazovat realisticky lognem sa na VT a je nas tam? o 15:00 3 ludia? co sa deje? kde su setci? chcete mi tvrdit ze ste sa vsetci vratili na "uzasny" CZG ktory ste setci zavrhli? alebo co sa vobec deje? ma to vobec zmysel?
taky mam ten pocit byla jsem ve hre rano, 2 lidi prisla jsem k veceru 10 lidi... neni kdo by me expil tak jsem na czg protoze co mi zbyva? | |
|
| |
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Tue Nov 25, 2008 10:39 pm | |
| | |
|
| |
AE_Pimek_Cz Clan Leader
Poeet p?íspivku : 42 Age : 47 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: RE Wed Nov 26, 2008 11:32 am | |
| Lidi mám teď nějaký starosti a minimálně do soboty tu moc nebudu(tedy spíše vůbec)ale od soboty to zase začne:-))Aspoň si od Lajny odpočnu(už to potřebuju jako sůl)Tak nezlobte a nechoďte někam jinam.Fakt je ten že za poslední 3 dny dykoliv jsem přišel na VT,pár lidí on line:-((Tak se opravdu rozhodněte kde chcete být a tam už zůstaňte:-/Zatím čuha. | |
|
| |
Dwin Subclass
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 26. 06. 08
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Wed Nov 26, 2008 11:49 am | |
| Nvm proc nekeri odchazijou v dobe kdy se enemy dali dohromady ... obratli 7s a ted urcite dobyjou hrad. | |
|
| |
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Wed Nov 26, 2008 12:49 pm | |
| ja dobju je i s hradem:P Ale ted vazne je potreba zacit se zase soustredit na manor,vybirat manorit nevim ted presne kdy byva v 6 nebo v 8??? At se zase zacne stavet aby byli lidi spokojeny a prestali zase reptat | |
|
| |
Saly Nobless
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Wed Nov 26, 2008 5:48 pm | |
| | |
|
| |
Saly Nobless
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Wed Nov 26, 2008 5:49 pm | |
| - elfhelm napsal:
- ja dobju je i s hradem:P
Ale ted vazne je potreba zacit se zase soustredit na manor,vybirat manorit nevim ted presne kdy byva v 6 nebo v 8??? At se zase zacne stavet aby byli lidi spokojeny a prestali zase reptat jo na manor se tesim, budu manorit rada az budu mit subku neni problem ale bohuzel subku bez vasi pomoci neudelam a jak uz jsem zmiznila pomoct mi nikdo zrovna nechce protoze tu nikdo neni takze je to zamotany kruh | |
|
| |
DrikaN Lama
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Fri Nov 28, 2008 11:20 am | |
| Takže nechcem Vám do toho nejak rýpať. ale o 14:00 alebo 15:00 pri compe asi není tolko ludí, teda aspoň ja určite nie. Človek si príde domov zo školy alebo z práce okolo 4 a ešte si potrebuje spraviť nejaké súkromné veci. Proste musíte brať ohlad aj na to že nie každýje tu taký závislák ako TY ktorý píšeš že nikto neni online. Nemám proti tomu nič ale niekto ako Amidala(nemám proti tebe nič, len si pravý príklad toho na čo smerujem) je online v podstate stále, niekto má aj povinnosti a nie, nieje každý taký zavislák že pritom sedí vkuse, viem o čom hovorím lebo volakedy som takto presedel mesiace a stačilo. Další príklad je, má sa ísť barakiel, však v piatok večer ? to musíte brať tiež do úvay že v piatok večer sa chodí von )) a budú tam len ludia ktorý sú závisláci, alebo tí čo nemajá čo robiť. Takže myslím si že v tomto smere by ste aspon nemuseli *******.. do toho kdo tam nebude keď si vyberiete taký čas. toto je môj názor a pohlad čo sa týka posledných dní. | |
|
| |
brzda First Class Transfer
Poeet p?íspivku : 41 Age : 34 Registration date : 28. 07. 08
| Předmět: re Fri Nov 28, 2008 3:34 pm | |
| jen bych se tu vyjadril este k tomu CZG, ve stylu ze nechapu z jakyho duvodu tam chodite, jako to si kazdej rekne...hale tady nikdo neni, tak ja du na CZG tam sou lidi, a pak sem napises --- no on nikdo nebyl ve hre tak sem si poplakal a sel na CZG. tak proste rekni ze na CZG je to lepsi no. Vim no deep tvuj char se expi spatne, ale jde o ten princip vis neber si to osobne pac vim ze nejses jedina kdo tam hraje | |
|
| |
Saly Nobless
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Sat Nov 29, 2008 5:58 am | |
| - brzda napsal:
- jen bych se tu vyjadril este k tomu CZG, ve stylu ze nechapu z jakyho duvodu tam chodite, jako to si kazdej rekne...hale tady nikdo neni, tak ja du na CZG tam sou lidi, a pak sem napises --- no on nikdo nebyl ve hre tak sem si poplakal a sel na CZG. tak proste rekni ze na CZG je to lepsi no. Vim no deep tvuj char se expi spatne, ale jde o ten princip vis neber si to osobne pac vim ze nejses jedina kdo tam hraje
jednak nejsem Deep ¨ a jednak nechci to resit ale hrozne se mylis | |
|
| |
Dwin Subclass
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 26. 06. 08
| Předmět: Re: Ohledne Enemy Sat Nov 29, 2008 8:04 pm | |
| Jako to CS dneska docela lol . Nepochopil sem jak sme je vydrbali a chciplo za cely CS tak max 10 lidi . Gj | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ohledne Enemy | |
| |
|
| |
| Ohledne Enemy | |
|