| SRAZ | |
|
+13Dragulian Saly garetjax Nemesiss akiwara music SmajdalfSK Issy Garon Dwin AE_Pimek_Cz Deep Swen333 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Swen333 Novice
Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 09. 07. 08
| Předmět: SRAZ Tue Sep 09, 2008 11:53 pm | |
| Tak a dost, to je porad udejte sraz a furt se jen a jen hadate. Co najit nakou peknou nonstop hospudku v Praze, 11.10.2008 v sobotu odpoledne rekneme v 17:00 zacit a skoncit v nedeli dopoledne. Je sice pravda ze ty ze slovenska to nebudou mit blizko, ale chapejte i ty co byvaj uplne na zapade u nemeckejch hranic a navic to starobrno se fakt neda pit, je to desnej sajrajt !!!!! Napsal sem datum za mesic, ale ne vsichni co by chteli prijez budou mit cas, tak piste pripominky a muzem to posunout. Nechci tu cist, praha je daleko tam nejedu udelejte to v brne nebo tak neco, piste sem uz sakra jen ano rad prijedu a ano to datum mi vyhovuje nebo ano ale muzu az o tyden pozdejc treba a nebo ne,ale nerozepisovat to zase na zbytecnej spam. Pokud i blbejch 10 lidi rekne ze pojede, tak sem pro to zorganizovat, treba ne jako sraz ale jen jako spolecna kalba, trosku se poznat, ikdyz bych rad aby to byl sraz a bylo tam opravdu co nejvice lidi z klanu. | |
|
| |
Deep Administrator
Poeet p?íspivku : 97 Age : 34 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: Re: SRAZ Wed Sep 10, 2008 11:14 am | |
| Jelikož mám srazy povolený tak se kdykoliv přizpůsobim :-)víkendy pro mě nejsou žádnej problém .-) Ale s tim prez noc moc nvm...nvm...
Naposledy upravil Deep/Sorinka dne Wed Sep 10, 2008 9:30 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
AE_Pimek_Cz Clan Leader
Poeet p?íspivku : 42 Age : 47 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: RE Wed Sep 10, 2008 11:18 am | |
| | |
|
| |
Dwin Subclass
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 26. 06. 08
| Předmět: Re: SRAZ Wed Sep 10, 2008 11:22 am | |
| No tuhle sobotu nemozu pac uz mam nakou jinou akci ... a stejne bych nedojel pac ty vase staroprameny, krusovice a buhvi jaky jeste patoky se nedaj pit . Radegast 4ever | |
|
| |
Garon HERO
Poeet p?íspivku : 147 Age : 36 Registration date : 13. 06. 08
| Předmět: Re: SRAZ Wed Sep 10, 2008 12:51 pm | |
| 11.10 je za mesic ne? jinak ti co studuji/bydli pobliz brna tak by sme mohli udelat nejaky lokalni srazek co vy nato? jinak jestli dojedu do prahy zatim nevim, zalezi kolik bude penez a jak to bude vypadat s casem | |
|
| |
Dwin Subclass
| Předmět: Re: SRAZ Wed Sep 10, 2008 1:09 pm | |
| Ty jo to datum sem uplne prehlid . No to bych snad mohl uvidime | |
|
| |
Issy Lama
Poeet p?íspivku : 7 Age : 35 Registration date : 28. 05. 08
| Předmět: Re: SRAZ Wed Sep 10, 2008 9:24 pm | |
| 11.10. souhlasi...mam volno...jdem kalit:D:D jen napiste kde...jeste se v Praze moc neorientuju:D:D...ale je to den ode dne lepsi....teda aspon si to myslim.... | |
|
| |
SmajdalfSK Second Class Transfer
Poeet p?íspivku : 59 Registration date : 17. 08. 08
| Předmět: ... Wed Sep 10, 2008 9:32 pm | |
| | |
|
| |
music Lama
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 24. 08. 08
| Předmět: Re: SRAZ Wed Sep 10, 2008 9:34 pm | |
| pokud zrovna volno tak proc ne ... musik | |
|
| |
music Lama
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 24. 08. 08
| Předmět: Re: SRAZ Wed Sep 10, 2008 9:34 pm | |
| pokud zrovna volno tak proc ne ... musik | |
|
| |
akiwara Lama
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: SRAZ Wed Sep 10, 2008 9:41 pm | |
| no nwm jak bych dojel ze zlína až do Prahy | |
|
| |
Swen333 Novice
| Předmět: re Wed Sep 10, 2008 9:56 pm | |
| no moc ohlasu tu neni, lidi prosim piste odpovedi a nemluvte o tom jen na vt, at muzu udelat seznam tech co by jeli. Pimo budu rad kdyz sem das adresu ty zmineny hospudky, absolutne se v praze nevyznam, tak si radsi na netu najdu jak se k ni dostanu z nadrazi a zase z5 . Je mi jasne ze spousta z vas to ma daleko do prahy a vetsina z tech neprijede, ale budu moc rad kdyz vas dojde co nejvice a nejsem jediny, opravdu zkuste prijet. ti co sou zavisli na rodicich, uz vcera bylo pozde je jich ptat jestli vas pusti | |
|
| |
Nemesiss Admin
Poeet p?íspivku : 148 Age : 34 Registration date : 08. 03. 08
| Předmět: Re: SRAZ Wed Sep 10, 2008 10:22 pm | |
| Mno akože som zo stredného Slovenska tak je pre mňa Praha moc ďaleko tam by mi to robilo veľké problémy dojsť pretože to by som prišiel a mohol by som nasadnúť na vlak a ísť domov podľa netu cesta by mi trvala približne 7 hodín takže keď tak ísť aspoň na víkend napríklad by som prišiel v sobotu ráno (alebo piatok večer) a v nedeľu doobeda ísť domov... Popravde viac sa mi pozdáva to stretko v Brne pokiaľ by bola možnosť prenocovať niekde tak ... | |
|
| |
Deep Administrator
| Předmět: Re: SRAZ Thu Sep 11, 2008 12:49 am | |
| - Nemesiss napsal:
- Mno akože som zo stredného Slovenska tak je pre mňa Praha moc ďaleko tam by mi to robilo veľké problémy dojsť pretože to by som prišiel a mohol by som nasadnúť na vlak a ísť domov podľa netu cesta by mi trvala približne 7 hodín takže keď tak ísť aspoň na víkend napríklad by som prišiel v sobotu ráno (alebo piatok večer) a v nedeľu doobeda ísť domov...
Popravde viac sa mi pozdáva to stretko v Brne pokiaľ by bola možnosť prenocovať niekde tak ... Neme, ke stretnuti v Brne....je to dobre pro vas co bydlíte blíže u sebe, ale ja a Swen jsme bohužel z opacneho konce republiky....je to celkem těžký najít něco co by odpovídalo přibližně, aby jsme to měli tak nějak nastejno... No, jelikož už jsem se ale videla s nějakýma lidma, řekla bych že bych se možná i někdy na sraz třeba do ostravy nebo do brna vydala, ale jen kdyby jeli lidé ze západních Čech.....a jak říkáš ty, je dobré to udělat na víked s přespáním... | |
|
| |
Issy Lama
Poeet p?íspivku : 7 Age : 35 Registration date : 28. 05. 08
| Předmět: Re: SRAZ Thu Sep 11, 2008 6:11 pm | |
| Mno tak je to tezke...tak jsem pro dva sraziky klidne..ti co chcou za kazdou cenu, tak prijedou kamkoliv...ti co ne, tak pujdou jen napr tedkom 11.10. a udelame dalsi datum....a to muze byt napr ve Zline nebo v Brne...nebo klidne i na Slovensku...rpo me je to jedno kde:) | |
|
| |
garetjax Novice
Poeet p?íspivku : 20 Age : 36 Registration date : 15. 06. 08
| Předmět: re Thu Sep 11, 2008 8:17 pm | |
| Tak pokud pojede nekdo se mnou z otrok nebo z brna, tak bych se aj prijel podivat na prazaky a okoli Jinak Deep: Neme napsal, ze je ze stredniho slovenska, to je podle me do brna asi stejne daleko jako z prahy..... A co se tyce piva, je pravda, ze starobrno 10ka, je nekde takove divne, ale jsou i hospody, kde je dobre, navic starobrno medium je jedna z nejlepsich jedenactek. Ale tak chapu, v cechach jste zvykly na sladaky typu gambrinus, staropramen nebo budvar Ale v brne je toci taky | |
|
| |
Nemesiss Admin
Poeet p?íspivku : 148 Age : 34 Registration date : 08. 03. 08
| Předmět: Re: SRAZ Thu Sep 11, 2008 8:38 pm | |
| - garetjax napsal:
Jinak Deep: Neme napsal, ze je ze stredniho slovenska, to je podle me do brna asi stejne daleko jako z prahy.....
tak aby som ťa opravil do Brna to mám polovičnú cestu nemôžeš brať vzdušnou čiarou ale rataj že pojdem vlakom ktory nelieta | |
|
| |
Garon HERO
| Předmět: Re: SRAZ Thu Sep 11, 2008 8:47 pm | |
| jaj tys ho nepochopil mysli to tak ze ze stredniho slovenska je to cca stejne daleko do brna, jako z prahy do brna, jakoze je brno uprostred. Jestli pojede garet tak bych mozna jel taky. ale v brne nejaky minisrazek urcite udelame... minimalne skocit na pivko | |
|
| |
Deep Administrator
| Předmět: Re: SRAZ Thu Sep 11, 2008 8:52 pm | |
| - garetjax napsal:
Jinak Deep: Neme napsal, ze je ze stredniho slovenska, to je podle me do brna asi stejne daleko jako z prahy..... Gare, ja ale nejsem z Prahy,ale ze SOKOLOVA což je u německych hranic | |
|
| |
Swen333 Novice
| Předmět: re Thu Sep 11, 2008 11:03 pm | |
| mno takze lidi, do 25.9. mi na Swen333@seznam.cz napiste ti co pojedou, chci vedet kolik lidi pojede a tady na foru je to same ''mozna,jeste nevim atd.'' takze vy co na 100% jedete pisnete mi mail, a neme, ja to mam do prahy asi tak stejne daleko jako ty do brna | |
|
| |
Saly Nobless
Poeet p?íspivku : 108 Age : 40 Registration date : 03. 08. 08
| Předmět: Re: SRAZ Mon Sep 15, 2008 1:46 am | |
| ok jesi bude sraz 11.10. v praze tak jedu na 100% | |
|
| |
Swen333 Novice
| Předmět: re Mon Sep 15, 2008 1:54 pm | |
| Tak lidi, zatim mam jen 18 lidi napsanych ze pojede. to je slaby, piste mi na email nebo mi rikejte ve hre na vt, a i lidem co nechodi na form o srazu povezte, spoustu lidi sem totiz nechodi | |
|
| |
Garon HERO
| Předmět: Re: SRAZ Mon Sep 15, 2008 3:22 pm | |
| mohl bys sem napsat seznam tech lidi? ja este nvm ale zajimalo by me kdo tam vsecko bude | |
|
| |
Dragulian Novice
Poeet p?íspivku : 15 Registration date : 11. 06. 08
| Předmět: Re: SRAZ Thu Sep 18, 2008 1:39 am | |
| Tak mám domluvený volno na ten víkend tak se mnou můžete počítat | |
|
| |
Dwin Subclass
| Předmět: Re: SRAZ Thu Sep 18, 2008 11:25 am | |
| Uz sem to mozna nekde psal ... pokud pojede nekdo ze Zlinska ... nebo aspon z Moravy klidne pojedu. Samotnymu se mi ale na takovou dalku nechce . | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: SRAZ | |
| |
|
| |
| SRAZ | |
|