1) Daně budu vyhradně vybírat pouze já (deep), při změně dám včas vědět
2) Když příjdete do našeho klanu, daně se vás první týden týkat nebudou
3) jakmile dosáhnete levelu 61 týdně mi odevzdáte 1,5 milionu Aden a vždy na konci výherní periody (tj. 1x za 14 dni) 1 milion Ancien Aden (dále jen AA)
4) po dosáhnutí lvl 71 mi týdně budete odevzdávat 1,5 milionu Aden a 15 shardu, na konci výherní periody (tj 1x 14 dni) 1 milion AA
5) Koho se daně netýkají (OL, bufferi, WC, tanci, zbytek v seznamu ..) !!!Upozornění!!! jakmile si uděláte sub-class kde si vemete char který si je schopen toto vymlátit, budete patřit mezi normálně platící daňové poplatníky....
6)Daně se budou platit týdně (u AA 1x14 dni na konci výherní periody)...nebudu příjmat žádné předpláccení!!!!
7 ) Každý ví vždy předem, jestli tu daný týden nebude (popř při delší době)... Absolutně nebudu brát v potaz když někdo nebude hrát týden (popř déle) a potom mi řekne já byl tam a tam!!!! Daně si prostě doplatí... Budu omlouvat pouze ty, kteří mi to nahlásí nejpozději den předem!!!!! (popř. to nahlásí CLku či jeho zástupci)
8 ) Ano muže se stát rychlá akce musim rychle vypadnout...v takovémto případě zde nechám své ICQ číslo na které mi můžete napsat (prosim při autorizaci se podepsat nickem který máte v L2)
9)Daně se budou vybírat během neděle a pondělí (popř že tu nebudete si budu daně vymáhat následující dny, pokud nebudete omluveni)
10) Upozorňuji předem že nebudu brat v potaz ,,neměl sem Q" či jiné takovéto kravinky... Q na shardy se dá vzít na lvl 57 (název je Supplier of reagents, bere se v Ivory Tower - magic Trader Wesley). (shardy se mlati z lvl 70+ v Blazing Swamp)
Mé ICQ ... 218-625-228
Ti z vás co mi budete dlužit se objevíte zde na černé listině, z té budete smazáni jakmile zaplatíte, jinak dostanete trest od Pimka :-)