| Plánovaní srazu | |
|
+4garetjax Nibelung schedler Deep 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Deep Administrator
Poeet p?íspivku : 97 Age : 34 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: Plánovaní srazu Fri Aug 22, 2008 10:08 pm | |
| takže, poněvadž se k tomu nikdo neměl, tak jsem to vzala na sebe ja. Chteli bychom udělat 30. a 31. sraz alespon nekterych lidi, kteri by se mohli dostavit na Orlik. Pak, abychom meli i vetsi akci, by bylo dobry sejit se na delsi dobu. Bohuzel, na vikendy kdy je skola by se to moc domluvit zdrejme nedalo, tak me napadlo nekdy během Vánočních prázdnin, tj přez silvestra. Kdy by byla větší možnost mít a poznat více lidí. Takže kdo můžete, odepište co si o tom myslita a zdali by jste se mohli dostavit. (nejlepe kdyz to napisete např: ted na vikend ano/ne, na vánoce ano/ne) upozornuji ze kolem tech vanoc si musite byt opravdu jisti ze tam budete, kvuli tomu ze se to musi rezervovat... Pokud by nekoho z vas napadlo udelat sraz v jinou dobu tak napiste kde, kdy..možná se někteří dostaví. | |
|
| |
schedler Lama
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 16. 08. 08
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Fri Aug 22, 2008 10:17 pm | |
| tak to konecne vypada, ze by se to mohlo uskutecnit , v noci sem dam mapu, kde se presne velky vir nachazi, sraz bude zatim pravdepodobne v sobotu kolem 14,00 v dolni hospode na velkem viru, kdo ce at se doda, kdo nece nemusi, doufam ze jsme timto zamezili sahodlouhym dohadum o datumu a mistu konani. doufam ze me tam nenechate sedet samotneho hh.podle prani muzu zkusit zjistit nejaky spoj, popripade misto vyzvednuti nekde v okoli.. sry tady Nibelung, omylem jsem se prihlasil na schedlerovo registraci x)) | |
|
| |
Nibelung Lama
Poeet p?íspivku : 6 Age : 42 Registration date : 30. 06. 08
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Sat Aug 23, 2008 1:32 am | |
| | |
|
| |
garetjax Novice
Poeet p?íspivku : 20 Age : 36 Registration date : 15. 06. 08
| Předmět: re Sat Aug 23, 2008 8:09 am | |
| tak pokud pojede i Garon, tak jedu, prece jen se mi z otrokovic nechce jet samotnemu.....
A ty vanoce nebo silvestr: to nepujde, uz mam domluvene neco jineho | |
|
| |
Dwin Subclass
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 26. 06. 08
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Sat Aug 23, 2008 11:22 am | |
| No ja bych jel ale pres celou republiku se mi samotnymu moc nechce . Takze lidi ze Zlinskyho kraje mozem se domluvit na hromadnou jizdenku a jet spolu | |
|
| |
elfhelm Third Class Transfer
Poeet p?íspivku : 73 Age : 36 Registration date : 29. 05. 08
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Sat Aug 23, 2008 11:58 am | |
| jojo klidne se domluvime ale nevim jak natom budu s casem tak se este uvidi | |
|
| |
Garon HERO
Poeet p?íspivku : 147 Age : 36 Registration date : 13. 06. 08
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Sat Aug 23, 2008 3:50 pm | |
| garet: ale sak my mame 29. becku u predcedy... pres silvestra a vanoce tezko... semestr mi konci par dni pred stedrym dnem... pak se naucit na zkousky a silvestr nekde na chate... a pak uz skouskove. takze tam cas moc mit nebudu. | |
|
| |
Faroth HERO
Poeet p?íspivku : 139 Age : 38 Registration date : 27. 06. 08
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Mon Aug 25, 2008 10:08 pm | |
| No zatím svou účast zvažuju (mám strach že byste mi dali za ty moje blbé kecy přes držku). Co se týče silvestra,tak toho bych rád tradičně trávil s naší partou z výšky. | |
|
| |
Dwin Subclass
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 26. 06. 08
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Wed Aug 27, 2008 9:11 am | |
| Toz ja nemozu dozvedel sem se ze prej jedu vyorat brambory prarodicum ... snad priste | |
|
| |
Deep Administrator
Poeet p?íspivku : 97 Age : 34 Registration date : 25. 05. 08
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Wed Aug 27, 2008 1:13 pm | |
| - Faroth napsal:
- No zatím svou účast zvažuju (mám strach že byste mi dali za ty moje blbé kecy přes držku). Co se týče silvestra,tak toho bych rád tradičně trávil s naší partou z výšky.
Farote, toho že by jsi dostal přez držku se bát nemusíš. Snad nejsme zvířata který se perou kvůli kravinám (teda alespon z mého pohledu) | |
|
| |
garetjax Novice
Poeet p?íspivku : 20 Age : 36 Registration date : 15. 06. 08
| Předmět: re: Wed Aug 27, 2008 5:58 pm | |
| Tak ja bohuzel nemuzu, moje soucasna financni situace mi to nedovoli | |
|
| |
Faroth HERO
Poeet p?íspivku : 139 Age : 38 Registration date : 27. 06. 08
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Wed Aug 27, 2008 8:59 pm | |
| - Deep/Sorinka napsal:
- Faroth napsal:
- No zatím svou účast zvažuju (mám strach že byste mi dali za ty moje blbé kecy přes držku). Co se týče silvestra,tak toho bych rád tradičně trávil s naší partou z výšky.
Farote, toho že by jsi dostal přez držku se bát nemusíš. Snad nejsme zvířata který se perou kvůli kravinám (teda alespon z mého pohledu) To je hrozné, pokaždé když řeknu něco zesranda tak se najde někdo kdo to vezme smrtelně vážně | |
|
| |
Nibelung Lama
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Fri Aug 29, 2008 1:08 pm | |
| | |
|
| |
Nibelung Lama
| |
| |
Nibelung Lama
| Předmět: Re: Plánovaní srazu Sat Aug 30, 2008 2:22 pm | |
| Hmm, takze ani jedna pozitivni odezva na ucast, tak to asi nema smysl abych tam lozil a ocumoval sam .. , jestli nekdy neco naplanujete, tak se stavim ale to se asi nestane X) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Plánovaní srazu | |
| |
|
| |
| Plánovaní srazu | |
|