VLCI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VLCI

Klanové fórum

PříjemNewsHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Plánovaní srazu

Goto down 
+4
garetjax
Nibelung
schedler
Deep
8 posters
AutorZpráva
Deep
Administrator
Administrator
Deep

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 25. 05. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptyFri Aug 22, 2008 10:08 pm

takže, poněvadž se k tomu nikdo neměl, tak jsem to vzala na sebe ja. Chteli bychom udělat 30. a 31. sraz alespon nekterych lidi, kteri by se mohli dostavit na Orlik. Pak, abychom meli i vetsi akci, by bylo dobry sejit se na delsi dobu. Bohuzel, na vikendy kdy je skola by se to moc domluvit zdrejme nedalo, tak me napadlo nekdy během Vánočních prázdnin, tj přez silvestra. Kdy by byla větší možnost mít a poznat více lidí. Takže kdo můžete, odepište co si o tom myslita a zdali by jste se mohli dostavit. (nejlepe kdyz to napisete např: ted na vikend ano/ne, na vánoce ano/ne) upozornuji ze kolem tech vanoc si musite byt opravdu jisti ze tam budete, kvuli tomu ze se to musi rezervovat... Pokud by nekoho z vas napadlo udelat sraz v jinou dobu tak napiste kde, kdy..možná se někteří dostaví.
Návrat nahoru Goto down
http://www.kinoadmira.estranky.cz
schedler
Lama
Lama

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 16. 08. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptyFri Aug 22, 2008 10:17 pm

tak to konecne vypada, ze by se to mohlo uskutecnit Very Happy, v noci sem dam mapu, kde se presne velky vir nachazi, sraz bude zatim pravdepodobne v sobotu kolem 14,00 v dolni hospode na velkem viru, kdo ce at se doda, kdo nece nemusi, doufam ze jsme timto zamezili sahodlouhym dohadum o datumu a mistu konani. doufam ze me tam nenechate sedet samotneho hh.podle prani muzu zkusit zjistit nejaky spoj, popripade misto vyzvednuti nekde v okoli..

sry tady Nibelung, omylem jsem se prihlasil na schedlerovo registraci x))
Návrat nahoru Goto down
Nibelung
Lama
Lama
Nibelung

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 30. 06. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptySat Aug 23, 2008 1:32 am

link na mapu : http://www.mapy.cz/#x=132429568@y=133943040@z=6@mm=TP@sa=s@st=s@ssq=velky%20vir%20orlik@sss=1@ssp=124834725_127027073_146264997_145704833

z prahy doporucuji dopravu do pribrame, jezdi autobus z andela cca kazdou pulhodinu, popripade primo do Pribrami rovnou, odtud jede ve 13:40 autobus do kozarovic kde muzu nekoho vyzvednout autem.
Návrat nahoru Goto down
garetjax
Novice
Novice

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 15. 06. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: re   Plánovaní srazu EmptySat Aug 23, 2008 8:09 am

tak pokud pojede i Garon, tak jedu, prece jen se mi z otrokovic nechce jet samotnemu.....

A ty vanoce nebo silvestr: to nepujde, uz mam domluvene neco jineho
Návrat nahoru Goto down
Dwin
Subclass
Subclass

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 26. 06. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptySat Aug 23, 2008 11:22 am

No ja bych jel ale pres celou republiku se mi samotnymu moc nechce Smile . Takze lidi ze Zlinskyho kraje mozem se domluvit na hromadnou jizdenku a jet spolu Cool
Návrat nahoru Goto down
elfhelm
Third Class Transfer
Third Class Transfer
elfhelm

Poeet p?íspivku : 73
Registration date : 29. 05. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptySat Aug 23, 2008 11:58 am

jojo klidne se domluvime ale nevim jak natom budu s casem tak se este uvidi
Návrat nahoru Goto down
Garon
HERO
HERO
Garon

Poeet p?íspivku : 147
Registration date : 13. 06. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptySat Aug 23, 2008 3:50 pm

garet: ale sak my mame 29. becku u predcedy... confused
pres silvestra a vanoce tezko... semestr mi konci par dni pred stedrym dnem... pak se naucit na zkousky a silvestr nekde na chate... a pak uz skouskove. takze tam cas moc mit nebudu. No
Návrat nahoru Goto down
Faroth
HERO
HERO
Faroth

Poeet p?íspivku : 139
Registration date : 27. 06. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptyMon Aug 25, 2008 10:08 pm

No zatím svou účast zvažuju (mám strach že byste mi dali za ty moje blbé kecy přes držku). Co se týče silvestra,tak toho bych rád tradičně trávil s naší partou z výšky.
Návrat nahoru Goto down
Dwin
Subclass
Subclass

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 26. 06. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptyWed Aug 27, 2008 9:11 am

Toz ja nemozu dozvedel sem se ze prej jedu vyorat brambory prarodicum ... snad priste Sad
Návrat nahoru Goto down
Deep
Administrator
Administrator
Deep

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 25. 05. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptyWed Aug 27, 2008 1:13 pm

Faroth napsal:
No zatím svou účast zvažuju (mám strach že byste mi dali za ty moje blbé kecy přes držku). Co se týče silvestra,tak toho bych rád tradičně trávil s naší partou z výšky.

Farote, toho že by jsi dostal přez držku se bát nemusíš. Snad nejsme zvířata který se perou kvůli kravinám (teda alespon z mého pohledu)
Návrat nahoru Goto down
http://www.kinoadmira.estranky.cz
garetjax
Novice
Novice

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 15. 06. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: re:   Plánovaní srazu EmptyWed Aug 27, 2008 5:58 pm

Tak ja bohuzel nemuzu, moje soucasna financni situace mi to nedovoli Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Faroth
HERO
HERO
Faroth

Poeet p?íspivku : 139
Registration date : 27. 06. 08

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptyWed Aug 27, 2008 8:59 pm

Deep/Sorinka napsal:
Faroth napsal:

Farote, toho že by jsi dostal přez držku se bát nemusíš. Snad nejsme zvířata který se perou kvůli kravinám (teda alespon z mého pohledu)
To je hrozné, pokaždé když řeknu něco zesranda tak se najde někdo kdo to vezme smrtelně vážně
Návrat nahoru Goto down
Nibelung
Lama
Lama
Nibelung

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptyFri Aug 29, 2008 1:08 pm

Ahoj, tak jede alespon nekdo? Uvazoval jsem o odvozu, ze bych vzal stan nebo neco takoveho, zalezi na domluve a zatim jediny ohlas je ze nikdo nejede x), takze zatim to vypada na zruseni, jestli se sejdem dva nebo tri, tak napiste, klidne muzem jit kalit ke me domu x), je to stejne daleko a je tam lepsi spoj Very Happy. V noci se este pripojim a musime to nejak upresnit. lol! bounce bounce
Návrat nahoru Goto down
Nibelung
Lama
Lama
Nibelung

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptyFri Aug 29, 2008 1:10 pm

jo a Farothe nikdo te mlatit nebude , nebo na nej posleme Xaltotulose X) Shocked Shocked
Návrat nahoru Goto down
Nibelung
Lama
Lama
Nibelung

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu EmptySat Aug 30, 2008 2:22 pm

Hmm, takze ani jedna pozitivni odezva na ucast, tak to asi nema smysl abych tam lozil a ocumoval sam .. , jestli nekdy neco naplanujete, tak se stavim ale to se asi nestane X) Sleep
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Plánovaní srazu Empty
PříspěvekPředmět: Re: Plánovaní srazu   Plánovaní srazu Empty

Návrat nahoru Goto down

Plánovaní srazu
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Foto

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
VLCI :: tak různě :: vše dohromady-